Veteranen PKC 85 onverslaanbaar in Suriname

De spelers in de leeftijdsklasse 55+ van de veteranen voetbalvereniging PKC 85 hebben zich tijdens hun bezoek in ons land onverslaanbaar getoond. Het 25 man tellend team uit Nederland arriveerde op 14 maart in Suriname een heeft sedertdien vijf wedstrijden gespeeld, waarvan drie werden gewonnen en twee gelijk gespeeld. Vandaag is VV Pechan de tegenstander van de Rotterdammers.

Tegen Vrienden Group Meerzorg (VG Meerzorg) werd op zaterdag 16 de eerste wedstrijd gespeeld, die met 0-0 eindigde. Daarna werd Happy Boys met 1-0 verslagen. Op 19 maart moest HVV Hercules op het Randjiet-boys Sportveld met 1-4 eraan geloven. PKC 85 reisde hierna af naar Nickerie waar op zaterdag 23 maart er 2-2 werd gespeeld tegen het team vanĀ  HJ de Vries Nickerie. Terug in de stad werd de ploeg van VTS op woensdag 27 maart met 1-0 geklopt, eveneens te Randjietboys-veld.

PKC 85 vertrekt op 4 april terug naar Nederland. De vereniging blikt tot nog toe tevreden terug op het bezoek aan ons land, waarbij er veel vrienden zijn gemaakt. De spelers van PKC 85 hebben gedurende hun verblijf ook de verschillende Holi-festiviteiten bezocht. Vermeldenswaard is dat de spelers van dit 55+ team zeer goed op elkaar zijn ingespeeld en het niet makkelijk is hun verdediging te passeren. PKC 85 gaat zich in Nederland erop voorbereiden om Suriname volgend jaar weer te bezoeken.

More
articles