March 30, 2019


AFBRAAK MEER DAN NOODZAKELIJK


March 30, 2019

Deze bouwval gelegen aan de Mr. F.H.R. Lim A Po straat en wel aan de kant van het Onafhankelijkheidsplein, pal naast de zogeheten Congreshal, behoort ook de overheid toe. Al decennialang verkeert wat eens een mooi monumentaal pand was, in verval. De zaak in nu zo bouwvallig geworden, dat alleen afbreken nog zin heeft. Gewoon afschuwelijk wat de overheid hier laat zien. Iets verder staat het voormalige gebouw van de Kamer van Koophandel en Fabrieken, dat door brand grote schade heeft opgelopen, maar door tijdig ingrijpen nog te redden valt. Maar de regering Bouterse is zelfs te beroerd om het dak van dit pand weer te bedekken waardoor de waterschade beperkt kan worden en de restauratie op een ander tijdstip kan aanvangen. Maar nee hoor, voor geldverkwisting in de Sommelsdijckkreek ter waarde van 18 miljoen dollar, heeft men wel geld. Waar is men in godsnaam in dit land mee bezig?