Leo Victor weer koploper af

Leo Victor is de koploperspositie in de SVB/Telesur Eerste Divisie wederom kwijt.

De ploeg verloor gisteravond in een goed bezette Dr.Ir.Franklin Essed Stadion met 3-0 van Robinhood. De roodgroenen trokken na een 1-0 ruststand aan het langste eind en eisten zodoende de koppositie op.

Leo Victor moest doen zonder Brian Elshot doen in de vorige partij tegen WBC tegen de rode kaart aanliep. Albert Nibte werd vroeg vervangen omdat hij zich onwel voelde en de  Raynel Gambier werd in de eerste helft direct roodgekleurd na een overtreding op Roxey Fer.

In de eerste helft leek de partij nog beide kanten op te kunnen gaan maar dat veranderde meteen na het eerste doelpunt van Robinhood. Het was Roxey Fer die het net vond voor de nieuwe koploper.

Robinhood kon hierdoor iets vrijer spelen. Leo Victor ging meer druk uitoefenen, maar vormde weinig gevaar voor de tegenstander.

Na de spelhervatting wisten ook Stefano Rijssel en Roche Rosebel doelman Sercinio Profijt te passeren.

Stefano Rijssel, die ook een assist gaf, zei dat Robinhood moest winnen en hij zijn teamgenoten dan ook zeer gemotiveerd waren.

“We hebben de hele week hard getraind en waren goed voorbereid”, aldus de aanvaller, die zich blij toont dat Robinhood  tot nog toe ongeslagen is. “We doen er alles aan om dat te blijven. Ons streven was om op de eerste plaats te komen en we gaan het niet meer uit handen geven.”

More
articles