Bataliba trekt zich terug uit competitie SVCB, Inter Vlijt geroyeerd

De SV Bataliba heeft zich op zondag 24 februari bij aanvang van de tweede ronde teruggetrokken uit de voetbalcompetitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB). De ploeg van Intervlijt werd geroyeerd. Intervlijt kwam zondag voor de tweede keer dit seizoen niet opdagen voor een te spelen wedstrijd. Zondag was SV General Boys de tegenstander. Hierdoor is Intervlijt geroyeerd uit de competitie. SV General Boys kreeg reglementair de zege toegekend. De andere ploegen die nog tegen Intervlijt moeten spelen krijgen reglementair de 3 punten erbij.

SCCV De Rest  wees Real Abenaston na een 0-0 ruststand met 2-1 terug door doelpunten van Marlon Paules en Rivaldo Linga. Voor Real Abenaston scoorde Finidi Wens. SV Guanini klopte SV Gingeston met 2-0, een score die al voor de rust was bereikt door treffers van Chanel Abauna en Joel Amimba. De uitslagen van zondag 3 maart zijn als volgt: Real Abenaston-SV Gingeston 2-1 (1-1). Real Abenaston: Ta-gejo Paulus en Desbedeon Seedo. SV Gingeston: Giorgio Menig. SV Gingeston: Chilino Vinisie en Edgar Wee Wee. Rood: Nino Pinas (Real Abenaston) en Stephan Main (SV Gingeston). SV Guanini-SV Van Dijk 2-1 (2-1). SV Guanini: Chanel Abauna (2x). SV Van Dijk: Shelton Akooi. SCCV De Rest-SV General Boys 3-1 (1-0). SCCV De Rest: Farello Koole, Arsenio Nibte en Marlon Paules. SV General Boys: John Atida. Programma zondag 10 maart: 11:00 uur SV Guanini-SCCV De Rest; 13:00 uur Real Abenaston-SV General Boys en 15:00 uur SV Van Dijk-SV Gingeston.

More
articles