45 golfers strijden om Digicel kampioensbeker

Van vrijdag 8 maart tot zondag 10 maart aanstaande strijden 45 golfers op de baan van de Golfclub Paramaribo om de Digicel kampioensbeker. Digicel Business sponsort dan voor het derde jaar op rij de Digicel Business Club Kampioenschappen van de Golf Club Paramaribo. Tijdens dit driedaagse golftoernooi op de golfbaan aan de Indira Gandhiweg zijn de 45 deelnemers verdeeld in drie heren- en twee damesklas-sen.

Er zal gespeeld worden volgens het “gross” systeem, wat betekent dat er geen handicap verrekening wordt toegepast.

Op zondag 10 april zullen er een heren- en een vrouwenkampioen voor het golfseizoen 2018/2019 gekroond worden.

“Wij grijpen deze kans aan om met Digicel Business een bijdrage te leveren aan de jaarlijkse clubkampioenschappen van de Golfclub Paramaribo, vanwege de relevantie hiervan voor onze zakelijke klanten. Bij golf staat behalve conditie en flexibiliteit, vooral mentale kracht centraal.

Dit zijn allemaal eigenschappen waarmee Digicel Business bedrijven in Suriname een voorsprong kan bieden. Digicel Business levert innovatieve diensten, die bedrijven in staat stellen om efficiënter en veiliger te opereren.

Dit, dankzij onze hoogopgeleide specialisten in ICT oplossingen en onze partnerschappen met toonaangevende bedrijven zoals onder andere Microsoft en CISCO”, zegt Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname.

Herman Vijzelman, Vice President van Golfclub Paramaribo legt uit: “Golfclub Paramaribo zet zich in om de golfsport in Suriname te promoten.

Wij willen golf toegankelijker maken voor iedere sportliefhebber, jong en oud. Hierbij faciliteren wij ook jongeren die minder draagkrachtig zijn. Dit doen wij op onze Golfschool waar de jeugd op een speelse manier de basisbeginselen van één van de mooiste sporten worden bijgebracht. Onze regerend kampioen is een product van de Golfschool! Wij zijn erg blij dat Digicel dit streven ondersteunt en wij voelen ons zeer vereerd dat Digicel Business Solutions zich dit jaar wederom bereid heeft gevonden om onze kampioenschappen te sponseren”.

 

 

More
articles