Vier vrouwen winnen prijs Brinki loterij

Vier vrouwen zijn in de prijzen gevallen bij de trekking van de Brinki waspoeder loterij. Brinki is een nieuw product van Kirpalani’s N.V. De loterij vond vanmorgen plaats bij Kirpalani’s aan de Maagdenstraat, onder toezicht van het Korps Politie Suriname (KPS). De winnaars zijn: K. Olijfveld, F. Jonomo, A. Bhaggoe en L. Veira. De prijzen variëren van één jaar gratis Brinki waspoeder (1e prijs), zes maanden (2e prijs), drie maanden (3e prijs) en één maand (4e prijs)
Met de loterij wil Kirpalani het merk bekend maken bij de klanten. De promotie hield in dat de klant bij elke transactie bij de kassa een flyer ontving die hij kon invullen en vervolgens kon deponeren in de daarvoor bestemde boxen. De actie duurde ruim een maand.
De loterij is volgens de grafisch ontwerper van het product, Sher Willemsberg, vlot en succesvol verlopen. Ze betreurt het dat sommige mensen de loten niet volledig hadden ingevuld, waardoor die ongeldig werden verklaard. ‘’Veel loten waren niet voorzien van een e-mail adres’’, zei Willemsberg.
Willemsberg zei dat de waspoeder speciaal ontworpen is door Kirpalani’s. ‘‘Brinki is een Surinaamse benaming en betekent ‘glanzend schoon’’’ Volgens Willemsberg is de waspoeder niet duur en heeft het een prettige geur. Op basis van de geur heeft de ontwerper de kleuren voor de verpakking gekozen.

 

door Kimberley Fräser

More
articles