Sentea lijdt eerste puntenverlies bij NGVB/TAS

De ploeg van Sentea heeft zondag, de laatste speeldag van de eerste ronde in de NGVB/TAS competitie haar eerste puntenverlies geleden.

Het werd 1-1 tegen Ispeak. Sentea wist ondanks deze remise zijn koppositie te behouden. Ispeak, de nummer vier op de voorlopige ranglijst, wist met een strakke verdediging Sentea in bedwang te houden. De ruststand was 0-0.  In de 81ste minuut kwam Ispeak op 1-0 via Leffery Lambetie. Maar de vreugde was van  korte duur, want twee minuten later en tot opluchting van de Sentea-aanhang scoorde Jerroen Prika de gelijkmaker: 1-1.

Real Amek behaalde in een enerverende wedstrijd een 3-2 zege op Armada. Bij de rust leidde Real Amek met 2-1. De doelpunten van deze ploeg kwamen van Denny Petrusi (2x) en Rubesch Main. Voor Armada vonden Raoul Noordzee en Ezechiel Adipi het net.

Puwa Nani liet zijn vierde zege van de competitie noteren door de jonge ploeg van TAS met 4-1 te kloppen, dit na een 2-0 rustscore. De doelpuntenmakers bij Puwa Nani waren: Braiston Hoepel, Robin Ansoe, Ardilles Petrusi en Jason Hoepel. De tegentreffer van TAS kwam van Joao Dias. De tweede ronde start aanstaande zondag met de volgende wedstrijden: 12:00 uur Armada-TAS; 14:00 uur Ispeak-Puwa Nani en 16:00 uur Real Amek-Sentea.

Stand na 5 speelrondes:

1.Sentea              13 punten

2.Puwa Nani       12 punten

3.Real Amek       7 punten

4.Ispeak               5 punten

5.Armada            4 punten

6.TAS                     1 punt

More
articles