Nishan’42 stunt tegen WBC

Met twee tegengoals gescoord door Morengo Vyent heeft de ploeg van Walking Boyz Company (WBC) zich gisteravond in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion volledig laten verrassen door Nishan’42. WBC zetten door deze nederlaag een stap achteruit op de voorlopige standenlijst. De ploeg ging namelijk van de zesde naar de vijfde plek met 22 punten uit 12 wedstrijden. WBC had een goed deel van de wedstrijd in handen, maar kon de gecreëerde kansen niet in doelpunten omzetten. De ploeg kreeg na de rust het deksel op de neus toen Vyent na zeven minuten spelen zijn eerste treffer liet noteren. Niet veel later verdubbelde hij de voorsprong van Nishan’42: 2-0. WBC kreeg hierna weinig kansen zich te herstellen. Het was Giovanni Drenthe die uiteindelijk de aansluitingstreffer wist te maken, maar daar bleef het bij.

Voor vandaag staan de volgende duels op het programma: 16:30 uur: West United-Voorwaarts (Letitia Vriesde Sport-complex); Broki-Transvaal (Aloysius Zichem Sportcom-plex) en Inter Moengo Tapu-Leo Victor (Ronnie Brunswijk Stadion) en 19:00 uur Robin-hood-Santos (Dr.Ir.Franklin Es-sed Stadion). Zondag 24 februari: 16:30 uur: Notch-Papatam (Ronnie Brunswijk Stadion).

Afgelopen woensdag namen PVV en SNL het reeds tegen elkaar op. PVV won voor de eerste keer in de SVB/Telesur Eerste Divisie van SNL. Het werd 4-1 na een 0-0 ruststand.

Stand: 1.Leo Victor 34-12; 2. Robinhood 30-12; 3.Inter MT 30-12; 4.Transvaal 25-11; 5. PVV 22-12; 5.WBC 22-12; 7. SNL 22-13; 8.Broki 12-11; 9. Voorwaarts 12-12; 10.Notch 11-11; 12.Nishan’42 12-11; 12. West United 9-11; 13.Papatam 7-12; 14.ACoconut 6-11; 15. Botopasi 4-11 en 16.Santos 2-5.