February 5, 2019


Gewonden bij roofoverval te Magentakanaalweg


February 5, 2019

Afgelopen zaterdag 2 februari is een familie wonende aan de Magentaka-naalweg, om 22.35u bruut overvallen. Op sociale media circuleren beelden die zijn vastgelegd op een beveiligingscamera die geplaatst is aan de overkant waar de overval heeft plaatsgevonden. Op de beelden is te zien dat twee mannen eerst langs het huis lopen, daarna rennen zij al schietend het erf op. Het tweetal heeft geldbedragen in SRD en vreemde valuta en gouden sieraden buitgemaakt. Drie mensen zijn beschoten en ernstig gewond geraakt. Zij zijn in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Twee van hen zijn op vakantie in Suriname. Na hun snode daad zijn de criminelen gevlucht in een grijze Toyota Runx. Mensen die de achtervolging in wilden zetten, werden met een vuurwapen bedreigd.