Yellow Birds maatje te groot voor SCVU

Yellow Birds is gisteren in de heren hoofdklasse basketbalcompetitie een maatje te groot gebleken voor SCVU. De regerend landskampioen wees de opponent uit Uitvlugt na een 38-33 ruststand met 82-79 terug.

Dancell Leter werd met 33 punten de topscorer bij de Gele Vogels, terwijl Earvin de Randamie met 23 punten de grootste bijdrage bij SCVU.

Het is voor Yellow Birds de tweede zege in twee wedstrijden.

De wedstrijd tegen Yellow Birds’88 vond afgelopen zondag geen voortgang aangezien de promovendus zich uit de competitie heeft teruggetrokken. Yellow Birds won eerder met 103-66 van Finabank Koi Carper. SCVU verloor voor de eerste keer in drie wedstrijden na zeges op CLD en Finabank Koi Carper.

In de heren eerste klasse klopte De Schakel de ploeg van Rialto met 86-49, dit na een 36-27 ruststand. Ram-lon End leidde De Schakel met 22 punten. Daviero Dompig nam bij Rialto 18 punten voor zijn rekening.

In de jongens U-19 klasse vielen er twee century-scores. De Arend was met 114-18 veels te sterk voor Ruckers. De ruststand was 40-7. Topscorers: De Arend: Joey Tojo 25 punten. Ruckers: Clifton Deng 9 punten.

Finabank Koi Carper klopte De Schakel met 129-45 (68-21). Finabank Koi Carper: Archinio Prado 25 punten. De Schakel: Ivanyldo Ho-A-Hing 20 punten.

More
articles