Palmboys op koers voor troefcalltitel

Palmboys is op koers voor het kampioenschap in de FA 2 Rum troefcallcompetitie. De ploeg won donderdag met 102-78 van Sudhar en is vooralsnog ongeslagen in de finaleronde. Het was tot de tweede ronde een ge-lijkopgaande wedstrijd. In de derde ronde gaf het Palmboys-koppel Rawi Doebar/Marciano Tjon A Len een baunie aan het Sudhar-koppel Sunil Go-koel/Ajay Sewnandan. Dit besliste de

wedstrijd volledig en Palmboys verdedigde de laatste ronde. Doebar en Tjon A Len hadden met 46 punten de hoogste score bij deze ploeg. Glenn Halfhide en Rewinder Somai scoorden met 31 punten bij Sudhar.

Toppers won de clasico tegen van Kampoe met “wan pepre”, 1 punt verschil: 75-74. Toppers nam al vroeg de leiding met 4 punten die later werden uitgebreid naar 12 punten. Kampoe kwam in de laatste ronde sterk terug, maar kwam 1 punt te kort voor een gelijkspel.

Shaktie won eveneens in een spannende ontmoeting met 72-70 van Formula. Het was een wedstrijd waar de zege beide kanten kon opgaan.

Mahaan haalde flink uit tegen Kolibrie en won overtuigend met 99-56. Ma-haan domineerde vanaf de start en nam al in de eerste ronde een marge van 16 punten die later werd uitgebreid naar 37 punten. BSamboys, die ook op koers zit voor de titel, won  met klinkende cijfers van Ekta: 96-62.

BSamboys startte fris en had al vroeg in de tweede fase een voorsprong van 17 punten.

In de verliezersronde won Olaria van Pintoboys: 85-79. Olaria: Rakesh Soekhai/Henk Amstelveen 31 punten. Pintoboys: Chatis Naipal/A.Hanoe-man 33 punten.

Trekkers klopte Openbaar Groen met 79-58. Trekkers: Gerold Cruden/Jerry Melcherts 23 punten. Openbaar Groen: Watamaleo/Briekveld.

Victorie wees Jai Gandhi met 101-55 terug. Victorie: Marcello Luitjes/Emanuel Etman 25 punten. Jai Gandhi: R.Beharie/R.Debidin.

SMC ging met 79-70 langs ‘t Hofje. SMC: Shailesh Gan-pat/Chan Baidjoe 21 punten. ‘t Hofje: Joanne Sabajo/S. Tolud.

Op dinsdag 5 februari wordt de finaleronde als volgt voortgezet:

Shaktie-Toppers

Ekta-Kampoe

Palmboys-Mahaan

Bsamboys-Formula

Kolibrie-Sudhar

More
articles