Robinhood maakt korte metten met PVV

Robinhood heeft gisteren geen gras over laten groeien om ‘voorlopig’ de koppositie in de SVB/Telesur Eerste Divisie over te nemen van Leo Victor. De roodgroene formatie veegde met liefst 8-1 de vloer aan met PVV en is momenteel met 26 punten uit tien wedstrijden lijstaanvoerder. Leo Victor komt zaterdag in in het Asraf Peerkhan Stadion Nickerie uit tegen San-tos. Robinhood opende de score al meteen na de aftrap. Binnen een minuut lag het leder al in het net via de voeten van Stefano Rijssel. Hij en Roche Rosebel namen elk een hattrick voor hun rekening. Rosebel verdubbelde na acht minuten spelen de score: 2-0, waarna Rijssel in de 29ste minuut er 3-0 van maakte. Rosebel completeerde zijn hattrick nog vóór de rust, in respectievelijk de 42ste en 45ste minuut. Rijssel deed dat in de 64ste minuut nadat Isiah Helstone vier minuten eerder er 7-0 van had gemaakt. Uiteindelijk was het Roxey Fer die in de 72ste minuut de eindstand liet noteren. Courdny Pika van PVV werd in de 50ste minuut roodge-kleurd. Rocky Kaise, Garvey Kwelling en Anthony Thalia keken alle drie tegen de gele kaart aan.
Op vrijdag 1 februari kruisen Voor-waarts en Broki om 20:00 uur de degens in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Zaterdag 2 februari 16:30 uur: Ronnie Brunswijk Stadion: Notch-Nishan’42; Letitia Vriesde Sportcom-plex: West United-WBC en A.Pierkhan Sportcomplex: Santos-Leo Victor. Zondag 3 februari 16:30 uur: Dr. Ir.Franklin Essed Stadion: Papatam-Transvaal; Ronnie Brunswijk Stadion: Botopasi-SNL en Ramkhelawan Sport-complex: ACoconut-Inter Moengo Tapu.