Tweede ronde Blauwgrond voor de deur

aDe tweede speelronde in de competitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) staat voor de deur. Deze fase gaat op zondag 17 februari aanstaande van start. Het lag inde bedoeling deze tweede speelronde eerder te beginnen, echter is de tussentijdse transfer periode van de SVB gesteld van 4 februari t/m 8 februari. De verenigingen worden dan in de gelegenheid gesteld om hun zaken in orde te maken.

Afgelopen zondag speelden SV Bataliba en SV Ge-neral Boys 0-0. Gravin Koedemoesoe en Mario Poeketie van SV Bataliba alsook Zianell Tida van SV General Boys werden geel gekleurd.

Ook SV Gingeston en Real Abenaston deelden de punten: 2-2, na een 1-0 ruststand in het voordeel van Real Abenaston. Tagejo Paulus en Giovanni Land-veld scoorden voor Abena-ston en Navaro Pansa (2x) voor SV Gingeston.

Geel: SV Gingeston; Edgar Wee Wee en Finidi Wens.

Real Abenaston; Gregory Joval, Donegue Nanson en Desbedon Seedo.

Rood: SV Gingeston; Denzek Bonjansking.

SV Van Dijk wees SCCV De Rest na een 2-0 ruststand met 4-0 terug door treffers van Shelton Akooi (3x) en Valentino Misidjang.

Geel was er voor Etienne Belliot van SV Van Dijk als-ook Anferny Linger en Gianni Melen van SCCV De Rest.

SV Guanini was met 2-1 de betere van Intervlijt, dit na een 1-1 ruststand. De doel-punten van SV Guanini werden gescoord door Channel Abauna en Or-pheo Aloeboetoe. Roberto Valies deed dat voor Inter-vlijt. Geel: Intervlijt: Bjorn Richard en Quincy Esajas. SV Guanini; Romario Aso-danoe en  Geraldo Kode-moesoe.

Stand na 8 speelrondes:

1.SV Van Dijk              20 pnt.

2.SV Guanini               20 pnt.

3.Real Abenaston     17 pnt.

4.SV Gingeston         12 pnt.

5.De Rest                  12 pnt.

6.SV Bataliba              8 pnt.

7.Intervlijt                    5 pnt.

8.General Boys            4 pnt.

Topscorers: Shelton Akooi (SV Van Dijk) 15, Tagejo Paulus (Real Abenaston) 8, Channel Abauna (SV Gua-nini) 7, Joel Amimba (Sv Guanini) 7, Navaro Pansa (SV Gingeston) 6 en Enfer-ny Linger (SCCV De Rest) 4 doelpunten.

More
articles