January 26, 2019


Kampoe koploper finaleronde troefcall


January 26, 2019

Kampoe staat na een 95-72 overwinning op Mahaan aan kop in de finaleronde van de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Kampoe nam donderdag in de tweede ronde van de partij afstand via een 26 punten voorsprong. Hoogste score: Kampoe: Chaitram Prasad/Dara Ramcharan 29 punten. Mahaan: Ricardo Wijntuin/Cynthia Mohamed-radja 21 punten. Palmboys maakte  gehakt van Shaktie en won overtuigend met 98-57. Al in de eerste ronde nam Palmboys een marge van 18 punten die later werd uitgebreid naar 29 punten. Hoogste score: Palmboys: Ashwien Hannoe/Faisel Tangali 33 punten. Shaktie: Radjen Chawhari/Ashok Roman 16 punten. Formula  toonde veerkracht tegen Toppers en won verdiend met 79-76. Toppers had de gehele wedstrijd een voorsprong van 8 punten, maar Formula speelde een sublieme laatste ronde en won deze met 26-11. Hoogste score: Formula: David Kasandikromo/James Kasanmoerawi 26 punten. Toppers: Hendrik Soerokromo/ Marlon Reding 21 punten. Sudhar won in een heel spannende ontmoeting met 69-68 van Ekta. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en namen beurtelings de leiding. Sudhar bewees haar sterkte en kwam als overwinnaar uit de bus. Hoogste score: Sudhar: Rewinder Somai/Naveen Jiawan 22 punten. Ekta: Lekradj Kalloe/Premnad Autar 22 punten. Bsamboys won in een taaie match met 74-69 van Kolibrie. Het was BSamboys dat de lakens uitdeelde en een voorsprong van 15 punten nam. Hoogste score: Bsamboys: Arvind Jiawan/Krishnapersad Ori 26 punten. Kolibrie: Leo Leefstand/Gilbert Eli 21 punten. De finaleronde wordt op donderdag 29 januari voortgezet met de volgende partijen: Kampoe-Toppers; Palmboys-Sudhar; Bsamboys-Ekta Formula-Shaktie en Mahaan-Kolibrie. Stand na 3 speelrondes : 1.Kampoe                           7 pnt 2.Palmboys                         6 pnt 3.Formula                            4 pnt 4.Mahaan                            4 pnt 5.Bsamboys                        4 pnt 6.Toppers                            4 pnt 7.Shaktie                             4 pnt 8.Sudhar                              3 pnt 9.Ekta                                    0 pnt 10.Kolibrie                           0  pnt