Jeugdcompetitie van start met 67 doelpunten

De verschillende competities in de jeugdklasse van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) zijn vorige week zaterdag van start gegaan. In totaal werden op de eerste speeldagen 67 doelpunten genoteerd in dertien wedstrijden, waarvan zes in de U-13, twee in de U-15 en vijf in de U-20. De uitslagen zijn als volgt: U-13: Oase-AC Adonai 3-0 (0-0). Oase: Angunio Norah, Aqil Verwey en Djamello Wijngaarde. ONA-TAS 4-1 (2-1). ONA: Shaif Kasnipan (3x) en Khassa Harris. TAS: Mesak Sampanje. Houttuin-ABSO 4-3 (2-2). Houttuin: Robinio Ceder (3x) en Morinho Saki-man. ABSO: Chaniel Kwasie, Johly Lugard en Jemairo Soekhoe. Robinhood-Perkash 7-0 (3-0). Robinhood: Darrel Sijpenhof (3x), Trevor Elsenhout (2x), Morisio Kaise en Mario Trimoredjo. Leo Victor-Happy Boys 2-1 (0-0). Leo Victor: Florent Dewini en Dencio Misidjan. Happy Boys: Jamille Monsels. NSA-Puwa Nani 4-0 (1-0). NSA: Jurgano Damburg (2x), Dementio Dombi en Ivanildo Pique.

U-15: Broki-ONA 4-1 (0-0). Broki: Shawn Abioni, Stefano Burke, Dylan Kloppenburg en Jaier Lobles. ONA: Isiah Morris. Robinhood-Puwa Nani 13-0 (4-0). Robinhood: Raviek Pryor (4x), Ravello Zijler (2x), Linga Med-dosa (2x), Frederick Alert, Darynio Asongie, Sylvinho Gatonie, Varun Kasiram en Donagay Misidjang.

U-20: Transvaal-SNL 4-0 (1-0). Trans-vaal: Faustino Banali (2x), Alfons Pi-nas en Christian Nyon. Flamingo-Bro-ki 2-0 (1-0). Flamingo: Wilson Andoe. ACoconut-Junior 6-1 (2-0). ACoconut: Ogalfio Schmidt (3x), Lalanie Tooy (2x) en Roché Maabo. Junior: Gilliano Beeldsnijder. Leo Victor-Robinhood 2-2 (1-0). Leo Victor: Guillermo Linger (2x). Robinhood: Shaquille Cairo en Jamilho Righters. Bintang Lair-Happy Boys 3-0. De wedstrijd werd later afgefloten wegens ongeregeldheden.

More
articles