Gingeston geen partij voor Guanini op Blauwgrond

De ploeg van SV Gingeston is zondag geen partij gebleken voor SV Guanini. Bij de voortzetting van de competitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) wees SV Guanini de tegenstander met liefst 6-0 terug, dit na een 1-0 ruststand.

De doelpunten van SV Guanini kwamen van Chanel Abauna, Joel Amimba (3x) en Lopez Foto (2x). Bij de winnende ploeg werd Akia Abauna geel gekleurd evenals Kandall Dankbaar van SV Gingeston. Rood was er voor Denzel Bonjansking van SV Gingeston.

Real Abenaston wees SV General Boys na een ruststand van 3-1 uiteindelijk met 5-2 terug. Voor Real Abenaston scoorden Evert Paulus, Tagejo Paulus (2x), Ferdinand Paulus en Desbedeon Seedo. John Atida en Clifton Westenburg vonden het net voor SV General Boys.

Bij Real Abenaston kregen Evert Paulus en Cerginho Pavion de gele kaart. Hetzelfde gold voor Batistuta Joohna, Clyde Pallees en Miguel Vrede van SV General Boys.

SCCV De Rest ging na een 1-1 ruststand met 2-1 langs Intervlijt. Voor SCCV De Rest scoorden Farello Koole en Alton Souza Paiva. Het doelpunt van Intervlijt was een autogoal van Rivaldo Linga van SCCV De Rest.

Gele kaarten: SCCV De Rest: Furgill Burnett en Rivaldo Linga. Intervlijt: Roberto Valies, Alcantara Nova, Dje-ven Wee Wee en Jetcel Holland.

SV Van Dijk was met 3-1 de betere van SV Bataliba. De score was al vóór de rust bereikt door doelpunten van Shelton Akooi en Vurgillio Fonkel van SV Van Dijk en Richard Kaise van SV Bataliba. Geel was er voor Wendell Linga, Joel Schoon en Faizel Vreugd van SV Van Dijk, en Marchano Abauna, Etnel Kaise, Jagalang Landveld en Gostang Vaandja van SV Bataliba.

De competitie wordt op zondag 20 januari aanstaande als volgt voortgezet: 11:00 uur De Rest-Real Abenaston; 13:00 uur SV Bataliba-Gingeston en 15:00 uur Intervlijt-Van Dijk.

More
articles