November 28, 2018


Setropawiro wint Copa de Para bodybuildingstrijd


November 28, 2018

Wendel Setropawiro is afgelopen zaterdag winnaar geworden van de Copa de Para bodybuildingkampioenschappen in Brazilië. Hij won de Heavyweight en Overall klasse en versloeg de kampioen van vorig jaar, die dit keer dus op de tweede plaats eindigde. Er deden meer dan 200 atleten mee aan deze wedstrijden verdeeld over de categorieën Junior Bodybuilding, Masters Bodybuilding en Bodybuilding in de gewichtsklassen 65kg, 70kg, 80 kg en 85+ kg, classic Bodybuilding, Bikini Fitness, Wellness en Men’s Physique. De deelnemers kwamen uit verschillende regio’s van Brazilié, Suriname en Frans-Guyana. Setropawiro kreeg de persoonlijke felicitaties van de president van de Braziliaanse Bodybuilding Federatie, die aangaf hem graag terug te willen zien bij de volgende grote wedstrijd in Sao Paolo.