November 27, 2018


NV CIC speelt met vernieuwde aanpak in op economische situatie


November 27, 2018

“Op deze wijze hebben we, zonder in te boeten op de kwaliteit van de waspoeders, de prijzen voordeliger kunnen maken voor de klanten. Iets wat in deze tijd, waarin consumenten door de economische situatie minder te besteden hebben, uitkomst biedt.” Woorden van Aisha Esseboom, Marketing Manager van NV CIC, die gisteren haar nieuwe waspoeders met vernieuwd OZON logo lanceerde. Volgens Esseboom heeft het R % D-team gedurende de laatste 18 maanden onvermoeibaar gewerkt aan de strategie voor de verbeterde waspoeders. Tientallen formuleringen en ontwerpen zijn getest door niet alleen het laboratorium, maar ook door onze OZON klanten. We hebben er alle vertrouwen in dat wij, samen met onze klanten, de perfecte combinatie hebben gevonden van alle aspecten die nodig zijn om te slagen in deze zeer concurrerende sector. De welbekende OZON heeft door toevoeging van de Power Active formule, een uitstekende waskracht en is nu beschikbaar in drie verschillende long-lasting geuren: Morning Breeze, Fresh Linen en Floral Fields. Behalve dat er samen met de klanten is gekeken naar de look & feel van de nieuwe waspoeder verpakkingen, is er binnen NV CIC ook gekeken hoe de interne processen efficiënter kunnen worden gemaakt. Op deze wijze hebben we, zonder in te boeten op de kwaliteit van de waspoeders, de prijzen voordeliger kunnen maken voor de klanten. Iets wat in deze tijd, waarin consumenten door de economische situatie minder te besteden hebben, uitkomst biedt.” De lancering van het vernieuwde OZON logo was onderdeel van de afsluiting van de viering van 50 jaar NV CIC. Het vernieuwde OZON logo is strakker, moderner en zal het bedrijf verder versterken om haar doelen zowel lokaal als internationaal te bereiken. Met de lancering van het nieuwe logo, wordt meteen een vernieuwde look & feel gegeven aan de bekende OZON waspoeders en wasverzachters. NV CIC-directeur Kathleen Healy: “Het merk OZON is sinds onze oprichting in 1985 onze trots. Het OZON-logo heeft ons goed gediend, met slechts kleine veranderingen door de jaren heen. Met dit vertrouwde logo hebben we zowel lokaal als in de exportlanden goede successen weten te behalen. Vanaf het begin is het ons doel geweest om een nieuw, geüpdate logo te introduceren dat niet ver van het oorspronkelijke ontwerp verwijderd was. Met dat in gedachten hebben we al vroeg afgesproken dat hierbij consistentie in het letterontwerp en kleurenpalet erg belangrijk was. Na maanden van ontwikkeling kwamen we aan bij ons definitieve ontwerp. We zijn van mening dat ons nieuwe logo trouw blijft aan onze roots, terwijl het nog steeds de evolutie van ons merk weerspiegelt. Dit nieuwe logo laat nu beter zien wat OZON is: dynamisch, flexibel en ambitieus.” Ozon Power Active Waspoeder: voordeliger én in een nieuw jasje De meest populaire productcategorie, de waspoeder, heeft als eerste een make-over gekregen met gebruik van het nieuwe Ozon logo. Naast de vernieuwde Ozon waspoeders, zijn ook de Ozon wasverzachters voorzien van een vernieuwde verpakking. De Ozon wasverzachters met long-lasting geuren zijn beschikbaar in vier verschillende geuren: Tender Love, Ocean Breeze, Sweet Surprise en Soft Flower. Sinds de start van Ozon, heeft het merk een enorme groei meegemaakt. Eerst bekend om haar waspoeders, inmiddels heeft het merk meerdere producten in negen productcategorieën van schoonmaakmiddelen. De producten van Ozon worden volledig in Suriname geproduceerd en zowel in Suriname als naar 12 andere Caribische landen gedistribueerd. De focus op constante kwaliteit en ontwikkeling maakt dat dit Surinaams merk zich mag meten naast grote wereldmerken op de schappen van de Caribische markten.