November 20, 2018


Hendrik Kerto nieuwe koploper Combinatie’80


November 20, 2018

Hendrik Kerto is de nieuwe koploper in de interne damcompetitie bij Combinatie’ 80. Hij nam afgelopen donderdag het roer over van Santosh Bhagwandas. Kerto verschalkte Regie Koetoe middels een mooie combinatie. Hij staat nu 1 punt voor op Bhagwandas. In de laatste ronde belooft het erg spannend te gaan worden wanneer er fel gestreden zal worden om het kampioenschap. De top 3 komt in aanmerking voor een mooie prijs.  Jerry Sadiek verknoeide de winst tegen Sanjay Beharie doordat hij een combinatie verkeerd uitvoerde. Het werd remise. De jeugdige Arwien Bhagwandas won in een spannend eindspel van Satish Chandai. De ranglijst (top 6) na 7 ronden is nu als volgt: 1.Hendrik Kerto 11 punten 2.Santosh Bhagwandas 10 punten 3.Jerry Sadiek 8 punten 4.Arwien Bhagwandas 7 punten (uit 6 partijen) 5.Regie Koetoe 7 punten 6.Sanjay Beharie 6 punten (uit 6 partijen)