Styx geeft Giants futsal pak slaag

Styx is zaterdag in de hoofdklasse futsalcompetitie maten te groot gebleken voor Giants. De regerend landskampioen gaf de tegenstander in de Anthony Nes-ty Sporthal met maar liefst 20-2 een behoorlijk futsal pak slaag.

Donderdag won Giants nog met 8-4 van ZV Inter Jakin, terwijl Styx met 8-5 langs ZV Zwaluw’96 ging.

Bij de partij tussen FCB en ZV Inter Bom viel de helft van de score tussen Styx en Giants te noteren. Het werd 10-1 voor FCB.

Zondag ging ZV All Stars met 8-7 langs ZV Inter Ja-kin, terwijl The Lions met 7-2 van ZV Zwaluw’96 won.

ZV Mengao klopte The Lions woensdag met 7-4. Vangelino Sastromedjo leidde ZV Mengao in deze partij met 4 doelpunten.

De uitslagen van de overige wedstrijden zijn als volgt:

Zondag 4 november: Tweede klasse: SV Brodas-FC Castilla 7-1. Eerste klasse:  Ultimate 17-SV Orkaan 7-7; Djogo 2000-ZV Chape 7-4; ZVV Kismet-Futsal Club Gioan 12-4 en Styx/MN Car Center-FC Pro/Bintang Lair 12-2 Zaterdag 3 november (Ismay van Wilgen Sport-hal): Tweede klasse: SV Kabel Boys-ZV Zwaluwtjes 6-3; Parkeerboys-Gofavo 4-3 en ZV Zwaluw’96 2-ZV All Stars 2 3-3. Zaterdag 3 november (NIS): Tweede klasse: FC Fire Fighters-ZV Tirotet 10-3. Eerste klasse: ZV Bombel-Stibula 4-3. Donderdag 1 november: Tweede klasse: FC Fire Fighters-FC Castilla 6-2. Eerste klasse: ZV Chape-Stibula 6-2.

 

More
articles