2,5 jaar celstraf voor geldsmokkel in ambulance

De 46-jarige garagehouder Marlon B. uit Almere (Nederland) zal 2,5 jaar moeten brommen voor het feit dat hij 2 miljoen euro in het dak van een ambulance had verstopt om naar Suriname te sturen. Het ging om 4000 biljetten van 500 euro die de man verstopte in het dak van de ambulance. De politie onderzocht de ambulance toen die samen met een nieuwe Jaguar op de kade in Vlissingen (Nederland) stond om verscheept te worden.

De rechtbank heeft laten weten dat het in dit geval om crimineel geld gaat, dat de verdachte heeft witgewassen. Marlon B. heeft in de rechtbank ontkent dat hij wist dat er geld in zijn ambulance was verstopt.

Stichtingen die zich vaak genoeg inzetten om medische spullen naar ons land te sturen, hebben na de vondst direct laten weten niets te maken te hebben met de ambulance en het geld dat erin is gevonden.

More
articles