VTS speelt veteranenwedstrijd in Bogota

In het Compensar sportpark te Norte Avenida 68 in Bogota, Colombia heeft de veteranen voetbalvereniging Vrije Tijds Spelers (VTS) afgelopen zaterdag in winterweer bij een temperatuur van 14 graden een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen vv Transcubio SAS. Reeds in de derde minuut scoorde John Vanallerro het eerste doelpunt en in de 12e minuut en bracht hij de stand op 2-0.

Suraj Autar scoorde in de 25ste minuut een tegendoelpunt, maar Vanallero completeerde in de 28ste minuut zijn hattrick, waardoor zijn ploeg de rust inging met 3-1. In de tweede helft scoorden Raoul Rosario en Holman Rodriques en voor de VTS waren dat Rashiel Joemanbaks, Harry Soekhlal en Suraj Autar (hattrick): 5-5.

Het VTS team werd kundig gecoached door John ‘Van Gaal’ Gadradj. Het veld is van kunstgras. Tijdens het duel lieten de donder en bliksem zich gelden. Het team van Transcubio bestond uit overwegend jongeren.

Het prachtig onderhouden Compensar sportcomplex bestaat al 40 jaar en heeft 10.000 leden die dagelijks kunnen tennissen, squashen, dames en heren zaal- en veldvoetballen, schaatsen en zwemmen.

Manager Catalina Rubio en eigenaar Andres Rubio van het busbedrijf laten hun 75

werknemers, buschauffeurs en kantoor personeel al 22 jaar aan sport doen. Hun wagenpark telt 6 hele grote bussen en 20 kleinere bussen. Teamcaptain Luis Miguel nam een Surinaamse vlag en aandenken in ontvangst uit handen van VTS-voorzitter Steve Chinnoe en bedankte het VTS team voor hun komst.

Onder dankzegging aan de SLM, Avianca en Ara Travel blikt VTS tevreden terug naar een geslaagde Curaçao Bogota tour.

More
articles