September 1, 2018


Vele damespartijen worsteltoernooi Nickerie


September 1, 2018

Het West versus De Rest 2018 worsteltoernooi, dat vandaag door de Surinaamse Worstel Federatie (SWF) in het district Nickerie wordt georganiseerd, kent opmerkelijk veel damespartijen; een primeur voor dit district. Er zijn drie dames van WV Meerzorg alsook deelneemsters van SC Tatami, Jai Hind en Shuriken. Ook de jeugd krijgt haar kans om zich te bewijzen. Tatami komt ook met een Braziliaan op de mat. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en de locatie is het NTC Sportcentrum. De toegang tot dit evenement is geheel gratis. Partij     Naam                                                    Vereniging          –              Naam                                    Vereniging 1              Jamil Tomopawiro                           Meerzorg            –              Sharwan Darshan             Shuriken 2              Moenish Jawalapersad                  Jai Hind –              Shekiel Chotekhan          Meerzorg 3              Manish Channai                                Jai Hind –              Awien Poeran                   Hind-Keserie 4              Kamlesh Kalidin                                Hind-Keserie      –              Sercinio Sabajo Tatami 5              Stephan Brunings                            Commewijne     –              Jermo Baigadi                    Meerzorg 6              Nawien Bepat                                   Jai Hind –              Tiffen Abiente                   Meerzorg 7              Marvin Donk                                      Meerzorg            –              Awinash Baldew               Shuriken 8              Darshana Ganga                               Shuriken              –              Ralitsa Nijman                   Meerzorg 9              Ghanshaam Ramcharan                Hind-Keserie      –              Jino Daniel                          Tatami 10           Sheief Sherali                                    Jai Hind –              Alex Tjok Kiem Fa            Tatami 11           Shywan Ramhit                 Tatami                  –              Mohamed Rehiem          Jai Hind 12           Joane Sabajo                                     Tatami                  –              Daphne Wijdenbosch    Meerzorg 13           Rodolfo dos Santos                         Tatami                  –              Akshay Gowricharan      Meerzorg 14           Karishma Ramlakhan                      Jai Hind –              Chayenne Lamain            Meerzorg 15           Suradj Jagdew                   Meerzorg            –              Marciano Tsang                Commewijne