August 25, 2018


WIST U DAT?


August 25, 2018

Alleen de minister van Juspol schijnt te weten dat de criminaliteitscijfers “omlaag” zijn gegaan. Wanneer men blind is, kan men onmogelijk de klok bekijken en zeggen hoe laat het is. De minister het ochtendblad Times van vrijdag jl. hoogstwaarschijnlijk niet gelezen heeft, waarbij op twee pagina’s er alleen maar gevallen van roof en overvallen werden vermeld. De minister van O.W.V & T geen raad weet met de twee weegbruggen voor vrachtwagens in Commewijne? Er zou geen wettelijk kader voor handen zijn, om van de weegbruggen gebruik te mogen maken. Owru gwenti, eerst examen maken dan studeren. Hebben we ook gezien bij de ringweg en het stoplicht op de hoek van de Coesewijnestraat en Ephramzegen. Diverse straten in Paramaribo en omgeving een voorlopige vulling krijgen (plombeersel). Alweer een nyang. Het verhaal over de skalians een grote grap is, geregisseerd door die onbetrouwbare nietszeggende Sandford’s son, die voor dit karwei geschikt werd bevonden en aanbleef als minister. Deze minister ook het verschil tussen leugen en waarheid niet kent. Hebben we ook kunnen zien uit een briefwisseling tussen deze bewindvoerder en die bauxiet-jongens in Amerika. Haast een ieder hier in Su weet dat in de kwestie van de Skalians belangen van hooggeplaatsten een grote rol spelen. We benieuwd blijven wat de toekomst nog meer voor ons in petto heeft In ieder geval weet u nu weer genoeg voor een goed weekend.   Een burger.