August 18, 2018


U-14 Natio naar Jamaica


August 18, 2018

De nationale U-14 jongensvoetbalselectie is naar Jamaica vertrokken voor deelname aan de U-14 Challenge Series van de Caribbean Football Union (CFU). In het toernooi, dat vandaag van start ging, neemt Suriname het maandag in haar eerste wedstrijd op tegen Barbados. De CFU-landen zijn verdeeld in 6 groepen. Ons land zit in poule F samen met Barbados, gastland Jamaica, de Britse Maagdeneilanden en Greneda. De wedstrijden van poule F worden op Jamaica gespeeld. Op woensdag 22 augustus zijn de Britse Maagdeneilanden de volgende opponent, vrijdag 24 augustus Jamaica en zondag 26 augustus Greneda. De offficials zijn: Guilliano Snip (delegatieleider), Regillio Vroom (coach), Robert Derby (assistent coach), Omperkash Puljhun (keeperstrainer), Hedwig Gillard (teammanager), Glenn Linger (Equipment Manager), Armando Hansradj (verzorger) en Vikram Sardjoe (teamarts). Gastland Jamaica nam het vandaag op tegen Greneda, terwijl Barbados en de Britse Maagdeneilanden, tegenover elkaar stonden. Suriname was vrij. Maandag zijn de Britse Maagdeneilanden de tegenstander van Jamaica en Suriname speelt tegen Barbados. Greneda is vrij. Woensdag 22 augustus: Britse Maagdeneiland-Suriname en Bar-bados-Greneda. Jamaica is vrij. Vrijdag 24 augustus: Greneda-Britse Maagdeneilanden en Jamaica-Suriname. Barbados is vrij. Zondag 26 augustus: Suriname-Greneda en Jamaica-Barbados. Britse Maagdeneilanden. De U-14 selectie bestaat uit de spelers: Marcelino Meme                             Transvaal                             Middenvelder Samir Basarat                                     Robinhood                          Middenvelder Jamal Tevreden                                                Transvaal                             Verdediger Revillo Cayenni                                 Puwanani                            Verdediger Kevin Codrington                             Transvaal                             Verdediger Gabriel de Mees                              Transvaal                             Verdediger Eldjero de Mees                               Transvaal                             Verdediger Julien van Emden                             Transvaal                             Verdediger Jordro Jordan                                    Voorwaarts                        Verdediger Dejean Kamsi                                    Transvaal                             Middenvelder Nikhil Khargoe                                   Voorwaarts                        Doelman Jenaro Ligeon                                    Oase                                      Verdediger Jamal Lodik                                         Leo Victor                            Verdediger Joel Matabadal                                 Leo Victor                            Middenvelder Raviek Pryor                                       Robinhood                          Verdediger Djaier Pryor                                        Transvaal                             Middenvelder Djamar Misidjang                             Transvaal                             Doelman Ravello Zijler                                      Robibnhood                       Middenvelder