DE VERWORVENHEDEN VAN PAARS

Zoals iedere regering of organisatie haar verworvenheden heeft, zo hebben die jongens van paars ook die van hun. Om u een idee te geven van de verworvenheden van deze club, zullen wij u een paar voorhouden, met dien verstande dat de beoordeling voor goed of slecht geheel en al uw keus is.

  1. Geldzucht: Het niet verzadigd raken van onverklaarbare leningen
  2. Populistische maatregelen: Basiszorg, de grootste flop.
  3. Wanbetaler: Het niet op tijd of soms helemaal niet betalen aan schuldeisers.
  4. Stakingen uitlokken: Ambtenaren en andere groepen moeten eerst het werk neerleggen om aan het einde van de maand of begin van de nieuwe maand, hun salaris te kunnen ontvangen.
  5. Ziekenzorg: Het bij mondjesmaat ziekeninrichtingen van de nodige financiën voorzien. Niet een ieder kan zich de luxe permitteren naar Cuba te vliegen voor een ingreep, die eigenlijk hier ook gedaan zou kunnen worden. ( SZF op z’n kop?)
  6. Verdeeldheid: Zorgen dat de mensen uit politieke partijen en culturen verdeeld leven. Hebben ze toch van de kolonisator geleerd.
  7. Corruptie: De mond vol hebben corruptie met tak en wortel te zullen uitroeien en je zelf daar aan schuldig maken. Houd de dief, roept de dief.
  8. Infiltreren: Alsof het niet genoeg is in politieke organisaties te infiltreren, wordt nu ook gewerkt aan infiltratie binnen culturen van bepaalde groepen. (Aboikoni/Javaanse immigratie)
  9. Ondeskundige adviseurs: Werken met mensen die denken de wijsheid op elk gebied in pacht te hebben en ten eigen bate het land sneller naar de knoppen helpen. (Zoon van Jozef/De Bauxietvreter Dalip).
  10. Leugens: Kampioen in steeds onwaarheden rondbazuinen en wanneer het niet lukt, gebruik maken van het a no mi syndroom.

Indien u als volk uw buik vol heeft van deze verworvenheden, dan weet u dat in 2020 uw stem niet weg gegeven moet worden aan deze barbaren, zodat u geen last zal hebben van slapeloze nachten.

 

Kort Geding

More
articles