Meer dan 1 miljoen views voor ‘Baby Tere Liye’

De video van ‘Baby Tere Liye’, die de populaire zangeres Nisha Madaran samen met de dancehall artiest Jackson Blai vertolkt,  heeft meer dan een miljoen views in minder dan twee maanden bereikt. Na ‘Tu Hi Mera Dil’ (Your are my heart) die nu meer dan drie miljoen views heeft, is het de zangeres weer gelukt om met een song te komen die binnen korte tijd meer dan een miljoen keer bekeken en beluisterd is op YouTube. “We zijn er blij mee en bijzonder dankbaar met het bereikte resultaat. Vooral ook omdat het een 100 procent Surinaams lied is”, reageren de artiesten.

‘Baby Tere Liye’ doet het heel goed in de hitlijsten van de lokale radiozenders. Bij de Boss Twenty van Radio Apintie staat het op de eerste plaats. Nisha praat vol lof over de samenwerking met Jackson Blai. “Het was een zeer fijne samenwerking, dus het mag altijd weer gebeuren. Dit jaar misschien niet maar zeker wel in de toekomst”.

More
articles