Rob de Clerq verwerkt 50 Shades of Grey in Videomix

Rob de Clercq is terug met een nieuwe productie. De fans van de DJ kunnen eindelijk na een jaar weer genieten van hun favoriete videomix. Rob had vanwege de start met zijn MBA (Master in Business Administration) studie vorig jaar en reorganisatie van zijn live DJ activiteiten, weinig ruimte tot produceren. De gewezen DJ van Club Touche, Zsa Zsa Zsu en Upper Club Paramaribo, heeft gemeend zijn fans dit jaar te vergasten met een 50 Shades of Grey Videomix maar ook een poutpourri van de beste slowjamz van het afgelopen jaar alsook een ‘flashback’ van de jaren ‘90 en 2000’s. Op 12 juli j.l. is het finale product op dvd afgeleverd bij From Kay with Love. De dvd bevat vier afzonderlijke videomixes met elk 10 videos die op meesterlijke wijze aan elkaar gezongen zijn. Met deze dvd heeft Rob de Clercq op indrukwekkende wijze het heden en verleden bij elkaar ge-bracht door muziek en beeld, in mooie medley vorm.

The Vision of Forever Mix
De dvd wordt geopend met Vanessa Williams en haar grote hit ‘Save the best for last’. In deze mix zitten hoofdzakelijk nummers uit de jaren ‘90. Bekende groepen als The Backstreet Boys, Goo Goo Dolls en Aerosmith, komen voorbij met hun hits, maar ook individuele artiesten als R. Kelly, Luther Vandross en Mariah Carey etc.

The Beautiful in Bed Mix
De dvd wordt vervolgd met de rustige deuntjes van jaren 2000 tot 2010. In die periode scoorde James Blunt een grote hit met ‘Beautiful’ maar ook J. Holiday met het nummer ‘Bed’. American Idol contestantanten Clay Aiken en Kelly Clarkson komen ook voor in de mix met hun hits ‘The way’ en ‘Already gone’. Er vindt ook een afwisseling plaats met typische R&B nummers van Beyonce en Mariah Carey.

The Perfect One Mix
Rob de Clercq heeft gemeend met deze mix, de hits van de jaren 2017 en 2018 te ‘mixen’ voor de liefhebbers van de huidige stijl van slowjamz. Ed Sheeran heeft met het lied ‘Perfect’ wereldwijd de nummer 1 positie weten te bemachtigen en dat weken achtereen. Vanwege de populariteit van dit nummer, heeft de DJ het duet met Beyonce en Andrea Bocelli in de mix verwerkt tot een harmonisch geheel. De mix behelst verder de nummers ‘Love on the brain’ van Rihanna, ‘Last song’ van Sam Smith, ‘Meant to be’ van Bebe Rexha etc.

The 50 Shades mix
Het immens grote succes van de trilogie 50 Shades of Grey, heeft Rob de Clercq geprikkeld de soundtrack in een videomix te verwerken. Van de drie delen van deze kaskraker zijn de beste soundtracks geselecteerd en creatief gemixed. Deze mix start met ‘I don’t wanna live forever’ van Zayn & Taylor Swift. De mix wordt vervolgd met de pittige maar bovenal sensuele nummers ‘Crazy in love’ van Beyonce, ‘Earned it’ van The Weeknd, ‘Heaven’ van Julia Michaels etc.
De dvd heeft een speeltijd van ongeveer 70 minuten en bevat 40 videos en is exclusief verkrijgbaar bij From Kay with Love.

More
articles