Benjamin Fayah in nieuwe EP PASSION te horen

Benjamin Fayah, die veel bekend verwierf met zijn vertolking van de winnende compositie ’Yu kor’mi ati’ van Suripop XIX, levert ook een bijdrage aan de nieuwe EP van de Urban Kawina band PASSION van Nederland.  Benjamin Fayah is te horen op twee songs. Het gaat om  ‘2 F’eng No De’ en  ‘Kowru Ati’. De EP, die zes songs bevat, is door onder andere Spotify uitgebracht. Ook zangeres Kimberley Janice, bekend van de Deuxperience band die Ronnie Flex begeleidt, zingt een lied met de band. En er staat ook een Hindoestaanse dance song op getiteld ‘Ham Ka Kari’.

PASSION is met hun nieuwe en zelfbedachte ‘Urban Kawina’ style een geheel eigen weg ingeslagen. De 17-koppige band, met Marchiano (The Voice of Holland) als een van de voorzangers, mixed kawina met diverse andere muziekstijlen op een geheel eigen wijze. De manier van spelen is hierdoor vrij uniek. Bij PASSION komt alles aan bod: urbannummers, merengue, zouk, bachata, socca, chutney en Nederlandstalig. PASSION bestaat inmiddels al drie jaar en timmert hard aan de weg. De urbankawina formatie maakt van 23 december tot 1 januari haar eerste Surinametoer, de Passion Goes Su The Urban Kawina Tour.

More
articles