Concert SANAM in André Kamperveen Stadion

Het concert dit jaar van de Indiase popband SANAM in Suriname, wordt groots aangepakt. Dit zegt organisator Royal Dutch Entertainment. Dit keer wordt het concert, dat op 17 november plaatsvindt, in het André Kamperveen Stadion gehouden. “We verwachten dat het een onvergetelijke avond gaat worden met tal van muzikale hoogtepunten, verrassingen, audiovisuele effecten én een indrukwekkende lichtshow”, het wordt fantastisch!”, meldt Royal Dutch Entertaintment.

Het wordt de derde show van SANAM in Suriname. De twee vorige concerten ( mei 2016 en mei 2017) werden in de Anthony Nesty Sporthal gehouden. Sanam is een Indiase pop rockband uit Mumbai die in een relatief korte tijd onder andere via social media een groot publiek wist te bereiken door covers van oudere Bollywood nummers in een geheel eigen stijl en eigentijdse muziek en videoclips te brengen. De bandleden zijn: Sanam Puri (voorzanger) Samar Puri (gitaar en vocals), Venky S (basgitaar en vocals) en Keshav Dhanraj op de drums.

More
articles