Plafond AZP Eye Center ingestort

Het plafond van het Suriname Eye Center, de polikliniek Oogheelkunde van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), is hedenmorgen omstreeks 03:00u ingestort. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan, maar de materiële schade is enorm. De poliklinieken Oogheelkunde en Dermatologie zijn daarom tot nader order gesloten. De polikliniek Dermatologie bevindt zich op de tweede etage van het gebouw, maar is onbegaanbaar geworden. De directie van het AZP zegt in een persbericht, dat deskundigen gestart zijn met opruimings- en herstelwerkzaamheden, zodat de dienstverlening van de poliklinieken zo spoedig mogelijk hervat kan worden. Voor spoedgevallen kunnen patiënten zich melden bij de hoofdingang van het AZP van waaruit zij verder begeleid zullen worden naar de tijdelijke huisvesting van de diensten. De directie vraagt begrip voor deze overmachtssituatie en verontschuldigt zich voor het ontstane ongerief. Het is niet duidelijk wat de oorzaak ervan is dat het plafond is ingestort. “Blijft u de berichtgeving via de media en de Facebook- pagina van het AZP volgen”, aldus de boodschap van de directie.

More
articles