‘Miss GLAM Model 2018’ schoonheidscompetitie voor de deur

GLAM Models organiseert op zaterdag 5 mei 2018 een Beauty Pageant, dat is een schoonheidscompetitie onder de GLAM Modellen van Suriname. De winnares zal gekroond worden tot ‘Miss GLAM Model 2018′. Het doel hiervan is om ontwikkeling en awareness te brengen binnen de mode -beauty en fashion industrie van Suriname en met dit project Suriname zeker op  Internationaal niveau op de kaart te plaatsen.

Bij deze competitie zal de organisatie kijken naar de Miss met de beste inner and outer beauty die ook het beste talent en persoonlijkheid heeft, en daarnaast ook een rolmodel kan zijn voor de Surinaamse jeugd. Met deze Miss wil de organisatie ook het bedrijfsleven en andere belanghebbende actoren interesseren door te fungeren als: motivational speaker, promo of business model, influencer en andere rollen tijdens verschillende activiteiten. De tien missen die naar deze titel zullen strijden zijn: Miss Byenveni Maabo, Miss Oginda Mettendaf, Miss Marilva Arichero, Miss Lativa Warning, Miss Jennely Lie A Sak, Miss Winifred Graves, Miss Heavely Pavion, Miss Carine Pavion, Miss Shaista Kolf, Miss Jenelva Stadwijk.

Het evenement wordt gehouden op zaterdag 5 mei 2018 in Royal Palm (Van Roseveltkade). De show start vanaf 19.00 uur – 22.30 uur, en de organisatie heeft een geweldig programma voor de gasten in elkaar gezet om zich te amuseren. Er zal verder ook een beoordelingsteam (juryleden) zijn uit diverse achtergronden die de winnares zal bepalen. Hierbij zal de winnares Suriname 2019 in het buitenland gaan vertegenwoordigen tijdens, Miss Scuba International.

 

More
articles