Inter Milan geen partij voor MVV

 

Een partij tijdens de veteranencompetitie. In de nieuwe competitie zijn er intussen enkele speeldagen achter de rug. Woensdag won MVV met 10-1 van Inter Milan. (Archieffto)

Inter Milan is vorige week woensdag geen partij geweest voor MVV in de 40+ klasse van de Veteranen 8 Recreatie Voetbal Bond (VARVB). MVV won met liefst 10-0 nadat Inter Milan bij de rust een 1-0 voorsprong had door een treffer van Renaldo Rasoelbaks.
In de 50+A klasse speelden Njango en Hermandad 2-2 gelijk na een 1-1 rustscore. De doelpunten kwamen van Guillaume MacDonald en Glenn Reumel van Njango. De speler Tjin Liep Shie scoorde tweemaal voor Hermandad.
Zaterdag won The Brothers in de 40+A met 2-1 van Njango. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Njango. De doelpunten van The Brothers werden gescoord door Derrick Slagveer en Harold Blokland, terwijl André Sanches dat deed voor Njango.
Overige uitslagen: 40+B: Biek-OWOS 6-0 (2-0). Biek: Rudo Francis (3x), Edmund Blom (2x) en Winie Boyce (1x). 60+: Brantimakka-Hermandad 2-2 (0-2). Brantimakka: Arnold Tuur en Julius Weinchard. Hermandad: Cyril Pinas en Rudi Stijnberg.
50+A: Grantie Boys-MVV 5-3 (2-0). Grantie Boys: Ricardo Johns (4x) en Norman Wongsoredjo. MVV: Henk Donk, Stuart Burleson en de speler Maarten.
50+B: Wejurana-Flamingo’ 82 1-0 (1-0). Wejurana: Wilfred Marjoeram.
Zondag 11 december: 40+A: Tammenga-Goejaba 4-1 (2-0). Tammenga: Steven Viereck (2x), Brian Lont en Willem Doest. Goejaba: Steven Bona.
35+: Styx/M&N-MVV 2-1 (1-1). Styx/M&N: Otmar Lome en Bob Pawirodirjo. MVV: Clifton Plein. Saramacca-Zorg & Hoop 2-1 (1-1). Saramacca: Dadny Dwarkasingh en auto goal Luciano Renfrum. Zorg & Hoop: Patrick Alberg.
Njango-Waterfront 2-2 (1-2). Njango: Raoul van Dijk en Carlo Rellum. Waterfront: Darl Amelo en Benito Hoepel.
50+B: Pa Lefi Boys-Albitrost 3-1 (1-1). Pa Lefi Boys: Eddy Kwassie, Maxpaulo Vismale en Freddy Carron. Albitrost: Rudy Deekman.
50+A: Brantimakka-Nivo 1-0 (0-0). Brantimakka: Alfred Norden.

More
articles