June 7, 2016


Nisha Madaran geeft terug na 1 miljoen views


June 7, 2016

De 28-jarige zangeres Nisha Madaran die deeltijds rechten studeert aan de Anton de Kom Universiteit, heeft als teken van waardering en dank twee optredens verzorgd voor haar goed opgekomen publiek in de Times Mall. De zangeres kreeg met haar nummer 1 hit `Tu Hi Mera Dil’ binnen een maand 1 miljoen views op YouTube. Dit was reden genoeg voor de jonge artieste om iets voor haar fans terug te doen. “ Ik ben de fans heel erg dankbaar. Ik kan dit succes niet in mijn eentje vieren. Ik moet het echt met hen vieren, omdat zij de reden zijn waarom ik het aantal van 1 miljoen views heb behaald”. Madaran zegt dat ze gisteren was verrast met een goed opgekomen publiek. “Ik durfde niet eens uit mijn auto te stappen. Ze stonden echt op mij te wachten. Het was een heel geweldig gevoel en dat doet mij als artiest heel goed.” Madaran zegt dat de manier waarop het publiek gereageerd heeft op haar hit, haar meer reden geeft om nog grotere stappen te maken. Voor nu heeft ze heel veel plannen, ze gaat nog een contract tekenen in Nederland, maar ook in Indië wacht er een contract op haar. door Ivan Summerville

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249