SLM introduceert ambassadeursprogramma met idols

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vandaag op zijn hoofdkantoor het SLM-ambassadeursprogramma gelanceerd. Dit gebeurde in bijzijn van onder andere de schrijfster Cynthia McLeod, dj Cat, Huan Graanoogst en Pres Juriaantje (stand-up comedian) en zangeres Nisha Madaran.

De directeur van de Surinaamse carrier, Louis Voigt, gaf tijdens de launch aan dat hij dit programma een heel mooi marketingproject met Surinaamse heroes en talenten vindt. In het verlengde hiervan gaf hij aan dat er een breed scala aan talenten is en dat er uit al de verschillende vormen van entertainment gezocht is naar personen die het profiel van de SLM kunnen weergeven.

De directeur zegt er trots op te zijn dat hij niet alleen als Surinamer, maar ook als SLM-directeur deel uitmaakt maken van dit project. “Wij zijn als Surinamers niet altijd gewend om iconen van het land een boost te geven of in het zonnetje te zetten als teken van dank voor alles wat ze voor het land doen.” Dit programma is in het leven geroepen, omdat de SLM gemeend heeft artiesten in het zonnetje te zetten en ook om een toegevoegde waarde te geven aan het SLM-product.

De directeur gaf verder aan dat de SLM een Surinaams product levert. “We gaan het project met spelregels in en ik vraag aan elk van de ambassadeurs het talent dat ze beschikken met de trekkers van het project te bespreken om zo het creatieve aan boord te tonen aan de passagiers.”

Angela Landbrug, hoofd van de afdeling Corporate Planning SLM, zei dat het in de bedoeling ligt het project uit te voeren van 1 mei 2016 tot en met 31 maart 2017. Voor deze periode zijn er contracten aangegaan met bekende Surinamers zowel in Suriname als in Nederland. De vluchten waar de iconen deel van uitmaken, zullen de ambassadeursvluchten genoemd worden. Tijdens deze vluchten (Paramaribo-Amsterdam, Paramaribo-Miami, vice versa) hebben de passagiers de gelegenheid om op de foto te gaan met de ambassadeurs, maar ook om een handtekening van hen te krijgen. Daarbij worden de ambassadeurs ook in de gelegenheid gesteld hun talent te tonen. Dit alles geschiedt onder supervisie van de directie aan boord. Overige iconen die een contract met de SLM getekend hebben, zijn: Anthony Nesty, Steven Maayen (zanger van Sabaku), Renzo Tjon A Joe (zwemmer) en Deng Boy uit Nederland (stand-up comedian). Waard te vermelden is dat al de ambassadeurs voor hun eigen onderdak moeten zorgen en dat ze ook de gelegenheid hebben om in het buitenland afspraken te maken voor hun eigen optreden.

-door Ivan Summerville-

More
articles