May 14, 2016


Romario Panka met ‘Dja Dja Uma’ naar Suriname


May 14, 2016

Romario Panka, trekker van de zanggroep Black Harmony, komt voor een korte toer naar Suriname. De toer die de naam ‘Keti Koti Edition Dja Dja Uma Tour’ heeft vindt van 1 tot en met 10 juli plaats. Romario Panka, lid van zanggroep Black Harmony, is op solotoer. Dat wil niet zeggen dat hij uit Black Harmony is gestapt. “Er is geen reden om uit de zanggroep te treden. We zijn nog samen actief en het gaat heel goed met Black Harmony”, stelt hij. Panka zegt dat hij meer dan een zanger alleen wil zijn. “Ik wil de mensen bereiken door naast het overbrengen van een gevoel, ook een duidelijke boodschap achter te laten”. Zijn eerste solo single heet ‘Dya Dya Uma’ en is een samenwerking met zijn eigen groep Opmaat en de Sranan poku producer Roberto ‘G Boss’ Banel. De song handelt over sterke vrouwen die respect en waardering verdienen. “Dit lied is voor deze speciale vrouwen een teken van respect en waardering”, besluit Panka.