Shaktie wint troefcall warming-up toernooi

Shaktie is kampioen geworden van het warming-up toernooi bij de Surinaamse Troefcall Bond (STcB).  Sudhar werd dinsdag in de finale met 85-70 verslagen.
De hoogste score bij Shaktie kwam van Widjai Soebhag en Perdiepkoemar Rampersad met 29 punten.  Bij Sudhar scoorden Ajay Sewnandan en Sunildath Gokoel 22 punten.
De strijd om de derde plaats ging tussen Jai Gandhi en Pinto Boys. Jai Gandhi won in een spannende wedstrijd met 83-75. De hoogste score bij de winnende ploeg was voor Jitinderdath Jagai en Vikash Mathoera met 25 punten. Bij Pinto Boys leverden de spelers R.Nannan en S. Pancham 25 punten.
In de halfe finale had Sudhar met 77-66 gewonnen van Pinto Boys, terwijl Shaktie met 93-80 langs Jai Gandhi ging.
De hoogste scores in die partijen waren voor: Sudhar: Dewanand Sheoratan/R.Kalloemisier 21 punten. Pinto Boys: R.Nannan/S. Pancham 21 punten. Shaktie: Ashwin Soekhai/ Max Soekhai 31 punten. Jai Gandhi: Rewinder Somai/Kisoorkoemar Beharie 23 punten.
De snelste baunie in het toernooi kwam van Samir Gobind en Remi Kisoor van Olaria, namelijk in de eerste set van de derde ronde. De hoogste score kwam op naam van Samir Gobind en Remi Kisoor, eveneens van Olaria, namelijk 49 punten.
Top 4: 1.Shaktie; 2.Sudhar; 3.Jai Gandhi en 4.Pinto Boys.
Op dinsdag 17 mei gaat de reguliere competitie van start met de volgende wedstrijden:
Kolibrie-Shaktie; Victorie-Toppers; Ekta-Olaria en Trekkers-Pinto Boys.

Twee koppels bekampen elkaar op de laatste speeldag van het troefcall warming-up toernooi. Shaktie werd kampioen. (Foto: Regillio Derby)

More
articles