SNL stopt slechte reeks met ruime zege (6-1)

SNL heeft zich zaterdag goed hersteld in de eerste klasse voetbalcompetitie. De legerploeg maakte met een ruime 6-1 overwinning op ACoconut een einde aan vier opeenvolgende wedstrijden zonder winst, inclusief het verlies in de bekercompetitie tegen Transvaal. Door de overwinning op ACoconut steeg SNL wederom naar de derde plaats, proviterend van de 0-2 nederlaag van Jong Rambaan eerder tegen Deva Boys.
SNL leidde tegen ACoconut bij de rust als met 3-0. Ronald Ida en Stephan Kensenhuis vonden elk tweemaal het net, terwijl Donovan Jafai en Darryl Landus de andere doelpunten lieten noteren. Rosjano Haabo redde de eer voor ACoconut.
Jong Rambaan keek tegen Deva Boys al tegen een 0-1 achterstand aan bij de rust. De goals kwamen van Urvin Bijlhout en Debolha Akoela.
Voorwaarts wees Boma Star met 4-1 terug, dit na een 1-0 ruststand. Jual Pengel (2x), Gregory Jaliens en Shorano Mawi scoorden voor Voorwaarts, Winston Misiedjan deed dat voor Boma Star.
Amardeep klopte West United met 2-1. Papatam en Santos deelden de punten (2-2) en Caravan had zondag met 6-2 geen kind aan PVV.