Welgedacht C en SCV winnen ruim

De ploegen van s.v.Welgedacht C en SCV hebben zondag ruime overwinningen geboekt in de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno. Subkoploper Welgedacht C wees a.s.Highwaystar, de nummer 5 op de voorlopige standenlijst, met 5-0 terug. Highwaystar stond bij de rust al met 0-3 achter.
James Stoard liet bij Welgedacht C een hattrick noteren, terwijl Nitin Autar de overige twee treffers voor zijn rekening nam. Remie Anakaba en Malaha Oetemkoemar van a.s.Highwaystar werden rood gekleurd.
Koploper SCV wees hekkensluiter Caravan 2010 na een ruststand van 4-0 uiteindelijk met 6-0 terug. Jonathan Iroredjo van SCV was met vier doelpunten de grote man. Rosche Kwasie en Ritesh Naigi pikten ook een doelpunt mee.
In de tweede klasse klopte Jong India de ploeg van HVV met 5-4, dit na een 3-2 rustscore. Voor Jong India scoorden: Giovani Bekmy (2x), Farello Doekoe en Lorezo Wijngaarde. Nilesh Mahesh (3x), Sharwien Ramdas en Rashwin Ramsoek vonden het net voor HVV.
Hindelaya, de nummer 4 van de tweede klasse, verraste subkoploper Interpul met 3-0, een score die al voor de rust was bereikt door doelpunten van Riteshkoemar Ramkoemar en Rieshal Ramnarain (2x).
Rood was er voor Isnyanto Modiwirjo van Hindelaya.
9.KD 2011 6-9
Programma: Donderdag 3 maart: 18:30 tweede klasse Hindboys-HVV en 20:20 uur eerste klasse a.s.Highway-star-SV Amor. Zondag 6 maart: Tweede klasse: 11:00 uur Cruzeiro-Jong In-dia en 13:00 uur The Red Rose-Jong Jivan Jotie 2012. Eerste klasse: 15:00 uur BKV-s.v.Welgedacht C en 17:00 uur FC ADO-Jivan Jo-tie.