Nieuwe PARBO Radler in milieuvriendelijke verpakking

De Surinaamse Brouwerij N.V. introduceerde vanochtend in Jacana Resort de nieuwe Parbo radler een biersoort in een milieuvriendelijke verpakking. Om het nieuwe product aan te laten sluiten bij de duurzaamheidsstrategie van de Surinaamse Brouwerij, is voor de flesverpakking gekozen van 25cl retourfles met statiegeld, waardoor het nieuwe product ook kan bijdragen aan minder afval op straat en elders. De Parbo Radler is gemaakt van echt Surinaams bier en 100% natuurlijk limoensap, en afgevuld wordt in Suriname met een alcoholgehalte van 2%. Naast de flesverpakking van 25cl komt de radler ook in een 500 ml blikverpakking.

In de komende weken zal de nieuwe PARBO radler verkrijgbaar zijn in de Surinaamse supermarkten en horecabedrijven. “Surinaamse brouwerij vindt het als marktleider haar verantwoordelijkheid om de biermarkt vernieuwend en interessant te houden. Dit betekent dat er continue wordt gekeken naar producten die nieuwe consumptie momenten en consumenten aanspreken”, aldus Rutger van der Stegen, Marketing Manager Surinaamse brouwerij N.V.

De nieuwe Parbo radler is ideaal voor elke gelegenheid, de combinatie van PARBO bier en limoensap geven dit product een zeer drinkbaar en verfrissend karakter, aldus Earl Frijmersum, Senior Brand Manager van PARBO. Frijmersum gaf verder aan, dat dit product de 3de innovatie is binnen de PARBO bier productlijn.

De vorige waren: de Chiller en kortgeleden werd de PARBO light geïntroduceerd. Ook zegt Frijmersum: “Trouwe parbo drinkers zullen die ook blijven, maar ons doel is om nu ook door andere segmenten de markt te veroveren; op die manier worden ook andere doelgroepen voorzien van innovatieve producten die de Surinaamse Brouwerij heeft te bieden”.

More
articles