Highwaystar geen partij voor LSO-koploper SCV

Highwaystar is gisteren geen partij gebleken voor SCV. In de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno maakte koploper SCV met 8-1 korte metten met de tegenpartij. Jonathan Iroredjo, die met vijf treffers de man van de wedstrijd was, opende al na 1 minuut de score voor SCV. Vier minuten later bracht Rahiem Faujdar de ploeg van Highwaystar langszij, maar daarna nam SCV de re-gie over. Op slag van rust maakte Ritesh Naigi er 2-1 van, waarna Iroredjo in de 60ste en 61ste minuut scoorde. In de 68ste minuut pikte Mi-quel Hill ook een doelpunt mee, waarna Iroredjo in de 69ste en 70ste minuut het pleit beslechtte.
BKV en Jivan Jotie deelden de punten (1-1), na een 1-0 ruststand in het voordeel van Jivan Jotie. Voor Jivan Jo-tie scoorde Aiter Komis en voor BKV Earl Mac Donald. Anthony Asodanoe van Jivan Jotie werd in de 71ste minuut rood gekleurd.
In de tweede klasse speel-den Hindelaya en The Red Rose 2-2 gelijk. De ruststand was 2-1 in het voordeel van The Red Rose. Voor Hindela-ya scoorden: Ritishkoemar Mehilall en Isnyanto Modiwi-rijo (auto goal) van The Red Rose. Voor The Red Rose: Dhar-vin Sheombar en Sergio Babel.
KD 2011 wees Interpul met 7-2 terug. Bij de rust leidde KD 2011 met 3-2. Raoel Ab-doel, Ishaq Barsatie, Ted Koeba, Jurgen Landveld, Gil-bert Mazone en Giovannie Sadhoe (2x) vonden het net voor KD 2011, Henny Jackie en Ian Laldhari voor Interpul.
Programma: Dinsdag16 februari: Eerste klasse 20:20 uur s.v.Welgedacht C-s.v. Amor. Donderdag 18 februari: 18:30 uur tweede klasse Jong Jivan Jotie 2012-KD 2011 en 20:20 uur eerste klasse SCV-BKV. Zondag 21 februari: Tweede klasse: 11:00 uur Interpul-The Red Rose en 13:00 uur Hind-boys-Cruzeiro. Eerste klasse: 15:00 uur SV Amor-FC ADO en 17:00 uur Jivan Jotie-Ca-ravan.