February 13, 2016


Bryan B naar VS voor America’s Got Talent


February 13, 2016

De topzanger Bryan B vertrekt als alles goed verloopt, volgende week richting de Verenigde Staten om auditie te doen bij de Amerikaanse televisieshow America’s Got Talent. “Dit jaar zit de beruchte Simon Cowell ook in de jury. Het wordt spannend”, zegt Bryan B.  “Volgende maand is het precies vier jaar geleden dat ik de bekende talentenjacht ‘The Winner is…’ van de Nederlandse televisiezender SBS6 heb gewonnen. Het is nu tijd voor wat anders”, vult hij aan. Surinames topzanger gaat bij de auditie het nummer ‘The Impossible Dream’ en wel de versie van de overleden zanger Luther Vandross vertolken. De audities voor het nieuwe seizoen van America’s Got Talent begonnen in november en duren tot en met eind deze maand. Alhoewel Bryan B niet voor de grote prijs gaat,  vindt hij de auditie heel belangrijk. “Het is een carrière move. Belangrijk is om gezien en gehoord worden”, meent de zanger. Bryan B, zoon van de bekende zanger Theo Bijlhout, vertrok in 1992  naar Nederland. Bijlhout werkte daar lange tijd in dinershows waar hij soulnummers zong en bracht albums met Surinaamse versies van bekende nummers uit. Hij nam in 1993 deel aan de Soundmixshow waar hij als Luther Vandross-imitator de finale haalde. In 2011 viel hij bij The voice of Holland (seizoen 2) af in de blind-auditions. In 2012 werd hij bekend in Nederland toen hij de talentenjacht The Winner is… op de Nederlandse televisiezender SBS6 won.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249