January 30, 2016


Walshy Fire van Major Lazer komt naar Suriname


January 30, 2016

Na het groot succes met de houseparty SosoOso op 24 december met als hoofdact de wereldbefaamde Surinaams/Nederlandse dj Chuckie, haalt Colorful Suriname en Lustig Events nu Major Lazer naar Suriname. Zijn optreden vindt op 26 februari in Club Euphoria plaats. Walshy Fire vormt samen met Jillionaire en de Amerikaanse dj en producer Diplo de huidige bezetting van Major Lazer, met wereldwijde succesproducties als ‘Watch Out For This’ (Bumaye), ‘Get Free’, ‘Pon de Floor’, en ‘Hold The Line’. De ‘EP Apocalypse Soon’ is het meest recente wapenfeit van het drietal met aansprekende features van Pharrel Williams en Sean Paul. Hij heeft ook een dikke stempel gedrukt op het electro-reggaegeluid van Major Lazer. Major Lazer scoorde in 2015 een grote hit met het nummer ‘Lean On feat’. DJ Snake en MØ. Het nummer stond op 1 in de single charts, is drie keer platina en verkeert nu nog steeds in de hoogste regionen van de hitlijsten in Europa.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249