January 30, 2016


Tjatjie dropt nieuw album ‘Kon Go’


January 30, 2016

Medio 2015 heeft Tjatjie zijn tweede solo album uitgebracht genaamd ‘Kon Go’, genoemd naar de gelijknamige hit op de Forgiving Riddim van Fredjestudio. Het album is te verkrijgen bij Disco Amigo, Oela’s Pokoe, D&F Barbershop en bij de artiest zelf. Ook vanuit het buitenland kan men het album streamen via Spotify of kopen op I-tunes en diverse andere online stores. Ook in 2016 kunnen we veel verwachten van Tjatjie die op dit moment druk bezig is met het voorbereiden van verschillende videoclips en hard werkt aan zijn tweede Engelstalige EP. Tjatjie heeft mooie verrassingen klaarliggen en hoopt dit jaar zijn muziekcarrière naar een hoger niveau te brengen. “De fans moeten vooral mijn social media kanalen blijven volgen waar alle updates te volgen kunnen zijn over mijn upcoming EP”, aldus de enthousiaste zanger. Veel details wil Tjatjie nog niet vrijgeven, omdat hij het Surinaamse volk en zijn trouwe fans wil verrassen. “Ik ben samen met mijn nieuwe team Kankanmanproductions, begonnen aan een nieuwe ‘Journey’ en ik ga het nog even spannend houden over wat daaruit gaat komen.” Tjatjie roept alle fans op om hem te blijven ondersteunen en belooft ze dat ze nog veel zullen kunnen genieten van zijn muziek. “Ik probeer elke dag te groeien en beter te worden in wat ik doe en blijf daarom altijd kritisch naar mezelf. Als artiest moet je niet te snel tevreden zijn en altijd streven naar perfectie, daarom werk ik hard aan mijn muzikale ontwikkeling zodat ik elke keer mezelf kan overtreffen.” Het grote doel van Tjatjie is niet om rijk te worden van zijn muziek, maar om zijn passie te kunnen blijven uitoefenen en met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen. Hij wil de harten van mensen verwarmen met mooie muziek en dit is volgens de gedreven artiest ‘onbetaalbaar’. Naast Suriname hoopt Tjatjie ook in het buitenland harten te veroveren en hij heeft daarom besloten om ook Engelstalige muziek te maken. Dit betekent niet dat we geen echte Sranan pokoes meer kunnen verwachten van Tjatjie, integendeel zal hij Suriname altijd trouw blijven en in zijn hart blijven dragen. “Ik ben een echte Srananman en ik wil mijn land trots maken en de naam ‘Kankanman’ eer aan doen, Sranan sanie na wi sanie!

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249