January 9, 2016


Music awards winnen grote droom Natalie La Rose


January 9, 2016

De Nederlandse zangeres/danseres Natalie La Rose, die pas een doorbraak heeft gemaakt in de muziekwereld, zegt dat dit nog niet de top is waar ze wil zijn. Er is zoveel dat ze nog graag wil bereiken. “Ik weet dat ik nog veel meer kan doen. Dit is het begin. Ik heb pas twee nummers uitgebracht, dus wil de lat steeds hoger voor mezelf leggen”, aldus La Rose. Haar streven binnen haar carrière is om ook music awards te winnen. Daarnaast wil ze ook nog een album uitbrengen, een wereld tour doen en met andere artiesten samenwerken. La Rose heeft nu twee hits op haar naam staan, waaraan ze samen heeft gewerkt met top Amerikaanse artiesten als Jeremih en Fetty Wap. La Rose werd populair, nadat ze de Amerikaanse artiest Flo Rida ontmoette, die haar vervolgens op tours meenam als zijn leadzangeres. Daar-na tekende La Rose een contract bij Flo Rida’s music label, International Music Group. La Rose is momenteel bezig met een Extended Play (EP), dat is een verkorte versie van een album. Met welke artiesten ze hieraan samenwerkt en wat de naam van de EP wordt, wil ze nog niet prijs geven. Ze bekent wel, dat als de 3e single wordt uitgebracht, dan is haar EP af. De EP bevat 5 tot 6 nummers. Sinds haar doorbraak in Amerika heeft ze nog niet de tijd gehad om samen te werken met artiesten waar ze vandaan komt, Amsterdam. Er is wel een dj, dj Tiësto, en een producer, met wie ze op 19 januari een single uitbrengt. La Rose schrijft ook haar eigen nummers. Ze heeft meegeschreven aan haar eerste nummer ‘Somebody’, welke een hit was in Amerika. ‘Around the World’ is haar tweede nummer en deze is voor haar geschreven. “Het hangt er een beetje van af. Soms sturen mensen ideetjes waaraan ik kan werken, maar soms duik ik gewoon de studio in en werk aan mijn eigen ideetjes”, aldus La Rose.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249