Srefidensi Paintball Challenge voor de deur

De Extreme Paintball Srefidensi Chal-lenge 2015 staat voor de deur. Twaalf teams zullen in het weekeinde van 7 en 8 november de strijdarena binnenstappen om uit te maken wie zich de Paint-ball koning van Suriname mag noemen.
Het afgelopen weekeinde vond de teach-in en loting plaats van dit presti-gieuze evenement, dat steeds meer aan populariteit wint.
Het geheel zal plaatshebben onder de vleugels van de Suriname Professional Paintball League (SPPL) in samenwer-king met de organisatie ‘Extreme Paint-ball’. Het is derde tevens laatste paintballtoernooi voor dit jaar, waarmee dan het paintballseizoen wordt afgesloten.
De 12 ploegen zijn onderverdeeld in drie poules. In poule A zitten: Outlaws A, Molon La-be, Joke-A-Holics en Rebels.
In poule B zijn dat: Juniors, SOS, Suri-battle en Outlaws B en in poule C: het kampioensteam Stealth, Tropa Angels, Diablo en Jesterz.
Op de eerste speeldag zullen de twaalf teams in hun desbetreffende poule strijden volgens het Round-Robinsysteem.
Bij elke gewonnen wedstrijd krijgt een team 3 punten en bij een gelijkspel 1 punt. Acht teams gaan na de eerste speeldag over  naar de volgende ronde. De poule-winnaars en de runners-up uit de drie poules plaatsen zich rechtstreeks, terwijl de laatste twee plaatsen zullen worden ingevuld door de twee beste nummers drie.
Op dag 2 van het evenement zullen de acht teams strijd leveren volgens een bracket knock-out systeem in een ‘best of three’ serie, waaruit twee finalisten moeten voortkomen. De kampioen, de runner-up en de Most Valuable Player krijgen een trofee. De strijd zal worden afgewerkt op het  Paintball-complex aan de Hout-tuinweg te Lelydorp. In 2016 gaat de SPPL van start met een nieuw seizoen.
Programma dag 1: Stealth-Tropa Angels; Outlaws A-Molon Labe; Tropa Juniors-SOS.; Diablo-Jesterz; Joke-A-Holics-Rebels; Suribattle-Out-laws B; Diablo-Stealth; Joke-A-Holics-Outlaws A; Suribat-tle-Tropa Juniors; Jesterz-Tro-pa Angels; Rebels-Molon La-be; Outlaws B-SOS; Stealth-Jesterz; Outlaws A-Rebels; Tropa Juniors-Outlaws B; Tro-pa An-gels-Diablo; Molon La-be-Joke-A-Holics en SOS-Suri-battle. Het geheel vangt aan om 10:00 uur. Busta treedt op als de hoofdsponsor. (DRP)

More
articles