Hot Newz XVII (Wist je dit al…?

*Socaster Rupee van Barbados is terug in de Bis. Zijn nieuwe single heet ‘Missing In Action’ (MIA). Rupee is bekend van de grote hit ‘Tempted to Touch’. Hij tekende in 2005 een contract met de platenmaatschappij Atlantic Records.

*De Jamaicaanse Dancehall artiest General Degree bekend van de hit ‘Traffic Blocking’ timmert nog steeds aan de weg. Hij geeft vanavond een optreden in Guyana. Tessanne Chin is vanavond ook live te bewonderen in het buurland. Dit als hoofdact van het From Jazz With Love muziekevenement.

*De hindipop muziekgroep The Juniors vertrekt begin volgende maand voor twee weken naar Nederland. Van de groep is er niet zo lang geleden een nieuw album op de markt verschenen. The Juniors doet na ongeveer drie jaar Nederland weer aan voor het geven van optredens.
*Prince Koloni , de heetste artiest van het moment in Suriname, is de hoofdact van de Friman Topshow die op zaterdag 3 oktober in de Anthony Nesty Sporthal wordt gehouden. In de line up staan ook King Koyeba, de gospelster Eugene Main, Itaves, Jackson Blaai en Zus Mien.
*Fantan Mojah heeft samen met Badderman en King Koyeba een poku opgenomen. Het nummer heet ‘Steat 2 the end’.

*De première van de film ‘Lobi Singi’ vindt op donderdag 15 oktober in TBL Cinemas plaats. Filmmaker Suleigha Winkel heeft ook plannen om een filmcursus, genaamd Gi Tori met jongeren uit zes districten te verzorgen.

*De grote finale van de talentenshow Youth Voice van de STVS vindt op zaterdag 15 oktober in de Anthony Nesty sporthal plaats.

More
articles