‘t Hofje verrast Paloeloe in troefcallcompetitie

‘t Hofje heeft dinsdag voor een grote verrassing gezorgd in de “Sranan Bi-ri” troefcallcompetitie door Paloeloe te verslaan. ‘t Hofje speelde een sterke wedstrijd en stond bij de tweede ronde met 17 punten voor. De derde fase ein-digde gelijk, maar ‘t Hofje wist de voorsprong van 17 punten goed te verdedigen. De eindstand werd 87-74.
De hoogste score bij ‘t Hofje kwam van Frankie Santjes en Marita Buyne met 28 punten. Bij Paloeloe hadden de koppels Duncan Budel/Andrew Muller en Severinus Horb/John Wolf elk 18 punten.
De ploeg van Trekkers won haar derde wedstrijd op rij in de tweede ronde van de competitie. Dit keer moest Open-baar Groen eraan geloven. Trekkers ze-gevierde met 76-70. Bij de winnende ploeg leverden Jerry Melcherts en Ge-rold Cruden met 28 punten de hoogste score. Bij Openbaar Groen kwam dat van Mansing Sewdajalsingh en Dew-nath Alakramsing met 25 punten.
Formula herstelde zich na de eerste twee wedstrijden verloren te hebben. In een spannende wedstrijd werd het 82-73 tegen Toppers.
Hoogste score: Formula: Ronny Nan-nan/Chtais Naipal 34 punten. Toppers: Allan Forster/Armand Zinhagel 23 punten.
The Joker Boys wees Sudhar met 74-72 terug. Primsing Lachminarainsing en R. Chandler hadden met 21 punten de hoogste score bij The Joker Boys.
Bij Sudhar waren dat Amresh Sheora-tan en Ajay Sewnandan met 30 punten.
Gisteravond werd er weer gespeeld.
De volgende partijen werden afgewerkt:
Shaktie-Jai Gandhi
Kampoe-Kolibrie
Ekta-Olaria
SMC-Victorie

More
articles