Worstelaars moeten naam Suriname hoog houden

‘Je vertegenwoordigt niet je club of buurt, maar je land’.
Woorden van voorzitter Ra-vin Changoer van de Suri-naamse Worstel Federatie (SWF) tegen de leden van de Surinaamse worsteldelegatie, die morgen naar Ne-derland vertrekt voor een trainingsstage en een interlandtoernooi.
Afgelopen week heeft de SWF een motivatiesessie ge-houden met de jongens en hen op het hart gedrukt zich als ambassadeurs te gedragen in Nederland.
De jongens hebben ook be-loofd de naam van de SWF en Suriname hoog te zullen houden.
Changoer verwacht niets an-ders dan dat de vechters, ge-zien het trainingsprogramma dat ze in Suriname heb-ben afgewerkt, met de overwinning zullen terugkeren.
In de selectie zitten zeven worstelaars, een scheidsrechters en enkele bestuursleden. De trainers Mi-chel Nathoe en Dennis Touw Ngie Tjouw waren al eerder vertrokken. De worstelaars zijn Fernando Ghoerahoe (WV Meerzorg), Antonio Troenodikro-mo (WV Commewijne), Micha Willems (SC Tatami), Rehiem Mohamed (Jai Hind), Akshay Mohan (Jai Hind), Mohamed Chiragalie (Hind-Keserie) en Widesh Ramcharan (Hind-Keserie). Als scheids-rechter gaat mee Parwesh Bhaggoe.
Teammanager is Dara Ramcharan.
In Nederland zal op zondag 27 september de interland ontmoeting tegen Ne-derland plaatsvinden. Het wordt de derde ontmoeting in evenveel jaren.
Het toernooi vindt plaats in Sportcen-trum West te Rotterdam. Voor en na dit toernooi zijn er trainingsstages gepland bij diverse Nederlandse clubs.
De delegatie wordt op 9 oktober terug-verwacht in Suriname.

More
articles