Kampoe nieuwe koploper in troefcallcompetitie

Kampoe is de nieuwe kop-loper in de “Sranan Biri”-competitie van de Surinaam-se Troefcall Bond (STcB).
In een rechtstreekse treffen met Sudhar, dat toen met een punt voorsprong op Kampoe de leiding had in de competitie, won Kampoe donderdagavond met 76-67. Ploegen stonden na de der-de ronde van de partij op ge-lijke hoogte. De beslissing viel toen één van de koppels van Kampoe met 8-0 won.
De hoogste score bij Kam-poe kwam van Manojkoe-mar Timal en Rewinder Ga-jadien met 20 punten. Bij Sudhar scoorden Dewanand Sheoratan en Leendert Kwa-siba met 21 punten het hoogst.
Trekkers won zijn tweede wedstrijd in de tweede ron-de van de competitie. Deze keer moest Olaria het on-derspit delven. De hoogste score bij Trekkers kwam van Jerry Melcherts en Gerrold Joseph met 23 punten. Bij Olaria waren dat Samir Go-bind en Remi Kisoor met 20 punten.
Paloeloe wees Victorie met 85-58 terug. De koppels John Wolf/Ricardo Wijntuin en Duncan Budel/Roel Stan-ton leverden met elk 22 punten de hoogste score bij Paloeloe. Renata Meyer en Waldi Hart deden dat bij Victorie met 19 punten.
Shaktie was met 109-34 de betere van Formula, dat de wedstrijd met drie koppels speelde. Hoogste score: Shak-tie: Widjai Soebhag/ Radjin-derkoemar Chawhari 29 punten. Formula: Wendel Grant/ Amrish Balkaran 14 punten.
De STcB maakt bekend dat de wedstrijden op donder-dag 24 september normaal door gaan.
Voor dinsdag 15 september aanstaande staan de volgen-de wedstrijden op het programma:
‘t Hofje-Paloeloe
Formula-Toppers
Openbaar Groen-Trekkers
Sudhar-The Joker Boys

More
articles